SolutionView

SolutionView i samarbejde med Falck/Ekdahl

En SaaS løsning til den offentlige sektor

Falck-Ekdahl har valgt SolutionView til at hjælpe med at realisere deres drøm om at tilbyde deres kunder i den offentlige sektor et nemt og overskueligt kontraktstyringsværktøj, der kan sikre dem fuldt overblik over udfordringer eller mangler og sikre en løbende og direkte kommunikation med deres kontrakt-specialist.

SolutionView er med helt fra idestadiet med deres designteam og forretningskonsulenter der hjælper Falck-Ekdahl med at skabe en moderne og effektiv løsning der opfylder deres og deres kunders behov.
Med en gentænkt fremgangsmåde der sikrer en agil designfase i form af udviklingen af en interaktiv prototype, kan vi holde udgifterne nede og bedre og mere præcist estimere den efterfølgende softwareudviklingsfase. 

Catrine Ekdahl udtaler:

“Vi indhentede adskillige tilbud for at sikre os at vi valgte den rigtige samarbejdspartner til dette projekt. SolutionView Software viste os fra starten at de er i stand til fuldt ud sætte sig ind i vores behov og komme med gode ideer til forbedringer allerede fra første møde. Så vi glæder os meget til til designfasen er er i mål og vi kan estimere selve udviklingen.

Nyheder og Artikler

0 Comments