SolutionView

Saas Lab

NGO-data.com

ngo-data.com hjælper NGO'er med at overvåge, evaluere og forbedre humanitære projekter ved at indsamle, analysere og visualisere store mængder data.
Kernesoftwaren i SolutionViews ngo-data.com er en mobil dataindsamlingsplatform. Web-platformen giver en brugervenlig måde at bygge undersøgelser, indsamle data online og offline ved hjælp af Android- og iOS-apps.

ngo-data.com platformen er gratis for NGO'er og giver mulighed for at designe data-indsamlingsformularer til et enkelt eller flere projekter.
Platformen tilbyder ubegrænsede projektgrupper og ubegrænsede formularer og "field-worker" adgang, samt API til integration i andre IT-systemer.

Contract-Management

SolutionViews contract-management software er udviklet til den offentlige sektor. Det er en softwareløsning til at administrere, opbevare og overvåge kontrakter og andre juridiske dokumenter.
Løsningen hjælper med at automatisere arbejdsprocesserne i forhold til kontrakter, herunder fornyelse, forlængelse og opsigelser.

Det giver også mulighed for at dele information og give adgang til relevante dokumenter, samt at registrere ændringer og versioner. Det kan også give adgang til rapporter og analyse-funktioner, der kan hjælpe med at træffe bedre beslutninger i et sikkert miljø.

Healthcare bookingsystem

SolutionViews healthcare bookingsystem er en platform, der hjælper med at administrere bookinger og planlægge aktiviteter inden for sundhedssektoren.
Det kan håndtere kundehenvendelser ved at give brugerne mulighed for at booke f.eks. kurser og modtage bekræftelser og påmindelser via e-mail eller SMS.

Platformen gør det nemt at planlægge kurser og begivenheder, herunder at tilføje og administrere undervisere eller foredragsholdere og deres tilgængelighed.
Det giver også mulighed for at håndtere betalinger og tilmeldinger til kurser og begivenheder.

SolutionView er din eksterne design og udviklingsafdeling der hjælper dit projekt igang.

"SolutionView har en unik tilgang til kundeservice og partnerskaber, hvor vi fokuserer på at bygge værdifulde, langvarige og tillidsfulde relationer. Det giver mig mulighed for at få en dybere forståelse for vores kunders og samarbejdspartneres behov og finde den bedste softwareløsning til dem".

Tina Nielsen
UX/UI designer

Ta’ ikke vores ord for det - find ud af det selv

SolutionView er din eksterne design og udviklingsafdeling.
Med danske specialister i agil system- og interaktiv prototypeudvikling.