SolutionView

Vodafone Foundation

Digital eksamensplatform

Oveblik

Vodafone Foundation ønskede at udvikle en digital eksamensplatform der gjorde det muligt for dem at tilbyde eleverne i de mange Vodafone Foundation skoler i afrika at teste sig selv i tidligere års eksamener.

Skolerne, som bliver drevet i samarbejde med UNHCR - FN’s flygtningekommissariat, ligger i flygtningelejre i Afrika og derfor var det kritisk at løsningen kunne virke optimalt offline.

Kunde: Vodafone Foundation.

Service: Eksamensplatform

Industri: Uddannelse

Udfordringen

Alle indsamlede data visualiseres i realtid gennem "FBO-listevisning" og "FBO-enkelt-organisations-visning".
Vodafone Foundation havde brug for en digital løsning der kunne håndterer mere end 30 skoler, bygge nye tests, tillade elever at gennemføre tests offline og samle og udnytte statistik på resultater baseret på de enkelte lokationer.

Som projekt startede vi med en Workshop på Vodafone Foundations kontorer i Barcelona. her blev SolutionViews team fortrolige med vodafone teamets behov og fik mulighed for at have en lang og god sparring om funktionalitet, behov og tekniske udfordringer.

Ugen efter have SolutionViews team færdiggjort en fuldt interaktive prototype samt en kravssecifikation der tillod vores team at lave et præcist estimat på opgavens omfang.

Løsningen

Vodafone Foundations Exam Platform er et multifunktionelt værktøj, der giver brugerne mulighed for at oprette og administrere eksamener i en simpel brugergrænseflade. Admin-modulet gør det muligt for administratorer og ledere at oprette og administrere organisationer og tilføje og tildele eksamener til bestemte lokationer.

Studerende er i stand til at få adgang til og gennemføre eksamener online eller offline i en responsiv web-app. Alle eksamensresultater kan eksporteres i .csv format, der giver administratorer og ledere mulighed for hurtigt og nemt at få et fuldt overblik over aktuelle resultater.

Flere cases

Ta’ ikke vores ord for det - find ud af det selv

SolutionView er din eksterne design og udviklingsafdeling.
Med danske specialister i agil system- og interaktiv prototypeudvikling.