SolutionView

Vodafone Foundation
UNHCR

Visualiseringsplatform til prisvindende projekt

Oveblik

Instant Network Schools (INS) udspringer af et tæt samarbejde mellem Vodafone Foundation og FN’s flygtningekommissariat (UNHCR). Målet er at introducerer nye teknologiske løsninger til skoler og samfund i flygtningelejre i Østafrika.

Så da Vodafone kontaktede SolutionView for at få os til at hjælpe dem med at lave en løsning der ville samle og visualiserer massive mængder af data fra projektet, var vi selvfølgelig klar til at give dem en løsning der ville leve op til deres forventninger og mere til.

Ønsket var en platform som kan:
*Indsamle og bekræfte data – Brug af den mobile dataindsamlingsplatform
*Se og analysére resultater – Brug af skræddersyet visualisering
*Administrere træning og interventioner – Administrere individuele kvalificeringer af modtagere
*Skræddersyet dashboard – Nem adgang til akkumulerede resultater

Kunde: Vodafone Foundation & UNHCR

Service: Visualiseringsplatform

Industri:  Uddannelse

Udfordringen

Digitalisering af uddannelsesforløb

Kravene var store til den omfattende løsning og derfor bestod arbejdet op til udviklingsfasen også af adskillige workshops. Sammen med Vodafone Foundation og UNHCRs teams kom vi hele vejen rundt om deres reelle behov og der opstod mange nye tanker ideer i løbet af ugerne.

Det store initielle arbejde udmøntede sig i en agil 2 ugers design sprint der krævede stor indsats fra alle partnere, og efter et intensivt forløb med mange del-godkendelser fra mange forskellige parter blev designet endelig godkendt og Solutionviews tekniske projektmanager kunne udarbejde den fulde kravspecifikation, udviklings-roadmap og estimat.

Med både en færdig prototype og kravspecifikation til rådighed kunne vi påbegynde et udviklingsprojekt der overholdt både deadline og budget.

Løsningen

Vodafone Foundation/UNHCR Instant Network Schools platformen er en avanceret platform til visualisering og analyse af en lang række indikatorer, der dækker det omfattende INS-uddannelsesprogram på tværs af en række uddannelsesaktiviteter i flygtningelejre i Østafrika.
Platformen hjælper de to organisationer med løbende at optimere deres indsats ved at have realtids indsigt i deres processer og muliggøre projektforbedringer baseret på datadreven akkumuleret viden.

Daglige performance rapporter og et omfattende “incident reporting” system muliggør en hurtig og effektiv responstid og sikre at de vigtige uddannelsesprogrammer kører så strømlinet så muligt under svære betingelser. Desuden giver platformen alle involverede ledere og coaches mulighed for at dele historier og opnå indsigt i deres egen og deres kollegers indflydelse.

Flere cases

Ta’ ikke vores ord for det - find ud af det selv

SolutionView er din eksterne design og udviklingsafdeling.
Med danske specialister i agil system- og interaktiv prototypeudvikling.