SolutionView

CUBEcare Firmamassage

Sundhedsplatform til fremadstormende dansk virksomhed

Oveblik

CUBEcare leverer velvære- og sundhedsydelser til virksomheder, og giver sine kunder adgang til et netværk af mere end 150 professionelle terapeuter og klinikker i Danmark.

CUBEcare skulle udvide sit partnernetværk af klinikker og terapeuter og samtidig holde kvaliteten i deres service på et højt niveau.
Vi hjalp dem med at opnå målet ved at udvikle forretningskritisk software der berørte alle dele af deres forretning.

Kunde: CUBEcare ApS

Service: Sundhedsplatform

Industri: Sundhedsydelser

Udfordringen

CUBEcares team brugte for meget tid på at styre sit eksisterende partnernetværk samt onboarding af nye klinikker og terapeuter manuelt.
Det var udfordrende for teamet at kontakte deres partnere personligt og samle oplysninger om deres tjenester, verificere deres ekspertise, håndtere den juridiske del af processen og manuelt styre partner-profiler i deres interne system.

Vi startede projektet med at afholde en række workshops med CUBEcares team og opnåede en dyb forståelse for arbejdsgangen mellem CUBEcare og deres partnere og klienter.
Workshoppene gjorde det muligt for os at udpege områder der skulle forbedres og komme op med en bedre, optimeret arbejdsgang til den fremtidige platform.

Efter workshoppen designede vores team en fuldt interaktiv prototype og en detaljeret beskrivelse af den kommende tekniske process.
Dette gav CUBEcare teamet mulighed for at se og mærke hvordan den nye platform ville hjælpe med at løse brugeroplevelse problemerne og vil forbedre forretningsmodellen inden vi påbegyndte den mere ressourcekrævende udviklingsproces.
Ligeledes gav det SolutionViews team mulighed for at give CUBEcare en fast pris på opgaven da vi kunne benytte os af waterfall metoden.

Løsningen

Den platform vi leverede til CUBEcare muliggjorde en brugervenlig onboarding og en semi-automatiseret verifikationsproces, der gjorde det let for klinikker og terapeuter at oprette profiler, uploade billeder og anden information om deres tjenester og beliggenhed og blive CUBEcare-partnere på få timer i stedet for på dage.

Med hjælp fra et interaktive kort og filtre kan deres kunder nu også nemt finde de tjenester de har brug for i den ønskede beliggenhed, se detaljer om en serviceudbydere og bestille behandlinger ved brug af få klik.

Kort efter lanceringen af den nye platform har CUBEcare udvidet sit netværk af kunder, klinikker og behandlere betydeligt.
Deres partnere har været ovenud tilfredse med den nye brugeroplevelse og CUBEcares team har oplevet en stor forøgelse i effektivitet på baggrund af deres nye digitale muligheder.

Flere cases

Ta’ ikke vores ord for det - find ud af det selv

SolutionView er din eksterne design og udviklingsafdeling.
Med danske specialister i agil system- og interaktiv prototypeudvikling.