SolutionView

AVSI

Skræddersyet visualiseringsløsning til International NGO

Oveblik

AVSI, en større international NGO ønskede hjælp til at danne overblik over de mange farmere de trænede via deres “Skilling Youth” projekt (SKY). Hvor de simultant trænede mere end 5000 unge i at øge deres kompetencer inden for en lang række agro-færdigheder.

Vores team skulle opbygge en omfattende Evalueringsplatform, der ville hjælpe med at visualisere store mængder data på en måde, der ville hjælper AVSI med at overvåge projektudviklingen, opdage tendenser og justere projektretningen, hvor det var nødvendigt.

Projektlederne skulle have et klart billede af antallet af uddannede og ansatte unge på tværs af forskellige regioner, brancher, aldersgrupper og andre kategorier.
Derudover var det et vigtigt mål for AVSI at platformen ville sikre at eksterne interessenter, så som donorer, kunne få adgang til projektets udvikling i realtid.

Kunde: AVSI

Service: Visualiseringsplatform

Industri: NGO

Udfordringen

Vi startede projektet med at afholde en 5 dage lang workshop, der fandt sted på AVIS's kontorer i Kampala.
Workshoppen gav os mulighed for at interviewe de relevante nøglepersoner samt slutbrugeren således at vi kunne opnå en dyb forståelse for den overordnede process, projektmålene og vigtigst af alt, de mennesker der var involveret i projektet.

Sammen med AVSI udviklede vi et overvågnings- og evalueringsframework der blev brugt til at samle data til den fremtidige platform.
Efter workshoppen udarbejde vores team en komplet teknisk specifikation samt en interaktiv prototyp af den fremtidige platform, der gav AVSI mulighed for at godkende softwaret selv inden det var bygget.
Denne fremgangsmåde gav samtidig os mulighed for at tilbyde AVSI en fast pris, fordi vi kunne udvikle via Waterfall metoden.

Løsningen

Overvågnings- og evalueringsplatformen vi byggede til AVSI tillod dem at få et overblik over projektudviklingen og træffe data-drevne beslutninger i realtid ved at visualiserer mere end 15.000 set data på en letforståelig infografisk måde.
Med hjælp fra interaktive kort og intuitive diagrammer tillader platformen enhver besøgende at lære om projektets fremgang på få minutter.

Platformen har hjulpet AVSI med at opnå deres projektmål hurtigere end planlagt, tilfredsstille deres internationale donorer og dermed sikre kapital til at projektet kan blive rullet ud i endnu større skala.

Flere cases

Ta’ ikke vores ord for det - find ud af det selv

SolutionView er din eksterne design og udviklingsafdeling.
Med danske specialister i agil system- og interaktiv prototypeudvikling.