SolutionView

Agribusiness Development Centre

Digital visualiserings- & monitoringsplatform

Oveblik

Agribusiness Development Centre ønskede at digitaliserer deres indamling af data, samt håndtering og visualisering af træningsaktivitet for mere end 100 Kooperativer og 100.000 farmere i Østafrika.

Gennem et treårigt uddannelsesprogram fokuserer ADC på at uddanne kooperativerne og deres medlemmer i finansiering, marketing, ledelse og andre forretningsaktiviteter for at hjælpe dem med at blive mere effektive og dermed i stand til at vækste deres foreninger.

Via den optimale udnyttelse af den massive mængde data, var hovedformålet at identificere de kooperativer der var mest vellykkede i forretningsudviklingen, og give dem adgang til lån Igennem deres partner; Rabobank Foundation samt afrikas udviklingsbank. Adgang til finansiering ville hjælpe Kooperativerne med at implementere de erhvervede kundskaber og vækste deres forretning.

Sådan en kompleks proces kræver digitalisering. ADC havde brug for et system, der ville hjælpe med at administrere træningssessioner, overvåge kooperativernes udvikling over tid og få et klart og præcist billede af projektets fremdrift samt give dem mulighed for at tilrette individuelle forløb undervejs

Kunde: Agribusiness Development Centre

Service: Visualiseringsplatform

Industri: Landbrug

Udfordringen

Efter at have deltaget i en fem dages workshop i uganda hvor vi lærte om alle udfordringer og ønsker, var Solutionviews team klar til at designe den fulde prototype samt en detaljeret specifikation for løsningen der opfyldte alle krav.

Løsningen var at benytte Solutionviews egenudviklede offline dataindsamlings platform til at indsamle data via projektmanagernes mobiltelefoner, og leverer den information i realtid til en skræddersyet resultat platform i skyen.
Platformen skulle indeholde et register af mere end 100 Kooperativer samt deres mere end 100.000 selvstændige farmere, CSV import af trænings sessioner samt et omfattende men let tilgængeligt dashboard der ville tillade både medarbejdere og stakeholders altid at have adgang til relevant data og dermed gøre dem i stand til at træffe data-drevne beslutninger.

Løsningen

Vores team leverede en platform, der levede fuldt op til ADC’s behov og forventninger. Platformen gjorde det muligt for ADC at blive langt mere effektive i at drive deres træningsprogrammer og støttemodel, hvilket gjorde at deres projektmanagers kunne mangedoble deres effektivitet og dermed skabe grundlag for en fuldt skalerbar model som ADC forventer at udrulle i adskillige Østafrikanske lande over de næste år.

SolutionViews team arbejder stadig sammen med ADC og tilføjer nye funktioner samt forbedre performance hvert eneste år. Derudover leverer vi også Teknisk support samt IT-rådgivning på abonnementsbasis hvilket giver ADC en tryghed i at deres digitale ressourcer altid er til rådighed.

Flere cases

Ta’ ikke vores ord for det - find ud af det selv

SolutionView er din eksterne design og udviklingsafdeling.
Med danske specialister i agil system- og interaktiv prototypeudvikling.