SolutionView

Mission

Vi udfordrer status quo

Vores mission er at udfordre status quo inden for softwareudvikling. Vi tror på, at ved at tænke anderledes og designe fulde løsninger inden vi går i gang med selve softwareudviklingen, kan vi skabe innovative og banebrydende løsninger.

Vi stræber efter at forstå vores kunders behov og ønsker i dybden, for derefter at designe softwareløsninger, der ikke kun opfylder deres krav, men også går ud over det forventede. Vores mål er at skabe løsninger, der ikke kun er funktionsdygtige, men også æstetisk tiltalende og nemme at bruge.

Vi tror på, at ved at udfordre den måde softwareudvikling traditionelt er blevet gjort på, kan vi skabe løsninger, der adresserer de unikke udfordringer og behov vores kunder står overfor, og hjælpe dem med at nå deres mål på en mere holdbar og effektiv måde.

Vision

Vores vision er at udfordre det konventionelle softwareudviklingsmarked ved at tage en ny tilgang til softwareudvikling hvor vi kombinere de agile metoder med waterfall metoderne for at designe softwareløsninger, der er både effektive og fleksible.

Vi tror på at ved at tage en innovativ tilgang til softwareudvikling, kan vi hjælpe vores kunder med at opnå deres mål på en mere effektiv og bæredygtig måde.
Vi ønsker at være pionere inden for softwareudvikling ved at tage en ny tilgang til at designe softwareløsninger, som ikke kun er funktionsdygtige, men også er nemme at bruge, og ikke mindst sikrer vores kunder en bedre kvalitet til en lavere pris.

Vores kunder bestiller en ny måde at udvikle software & produktdesign

Produktdesign
85%
Software Udvilking
91%
Strateegisk rådgivning
79%

Se vores Saas platforme eller bliv inspireret til et samarbejde om din produktidé.

"Arbejdet hos SolutionView er utroligt udfordrende, men samtidig også utroligt lærerigt. Virksomheden har en passion for at hjælpe kunderne med at forstå og få mest muligt ud af deres teknologiske muligheder. Jeg føler, at jeg gør en reel forskel i vores kunders forretning og er stolt af at være en del af SolutionView-teamet".

Robert Wojcik
Dev. ops udvikler

Ta’ ikke vores ord for det - find ud af det selv

SolutionView er din eksterne design og udviklingsafdeling.
Med danske specialister i agil system- og interaktiv prototypeudvikling.