SolutionView
Vi designer fremtidens software i den offentlige sektor

Offentlig sektor

En interaktiv prototype designes på baggrund af kravspecifikationens pre-udbud, så løsningsdesignet kan være en del af udbudsmaterialet.

Få kontrollen tilbage

Med prototypeudvikling, frem for tung ressourcekrævende softwareudvikling, kan I teste flere ideer på samme tid og vælg den løsning jeres brugere vurdere at være bedst.

Optimer dit udbud

Oplev din løsning inden den omkostningstunge software- udvikling og programmering

UX/UI specialister

Vi er passionerede om at udvikle den perfekte brugeroplevelse

Opkvalificer ressourcer

Minimer fejlkommunikation og ekstraudgifter og fokuser den agile udvikling i designfasen

Overskuelig udvikling

Med et gennemtestet produktdesign sikrer du en strømlignet udviklingsfase

Kvalitetssikret udviklingsfase!

Alt for ofte leverer vigtige digitaliseringsprojekter ikke det lovede resultat.
De bliver forsinkede, overstiger budgettet og slår ikke til i forhold til den lovede værdi.
Derfor har SolutionView genopfundet måden at tænke softwareudvikling på. Vi gør op med den økonomiske usikkerhed i omkostningstunge softwareudvikling og inviterer jer indenfor i en verden af moderne og fleksible prototype frameworks, der sikrer jer et stærkt gennemtestet fundament inden udbudsfasen.

SolutionView er UI/UX specialister med stor erfaring i at leverer produktdesign på baggrund af pre-udbud kravspecifikation.

Enkel fremgangsmåde

Vores team består af erfarne project managers- og designere med mange års erfaring i at kreerer varige softwareløsninger der involverer brugeren inden værktøjet bliver lanceret.

Med et fuldt interaktivt prototype design i hånden (Pre-udbud) vil muligheden for fejlkommunikation og beslutninger taget over hovedet på brugeren være en ting fra fortiden.
Du får tildelt din egen projektmanager der er med dig fra start til slut og som er dit led mellem udviklere og specialister og dig. Hver af vores projektmanagers har sit eget team der består i frontend udviklere, back-end udviklere, devops udviklere, designere og QA.

Vi tilbyder:
*Brugeranalyse
*Organisatorisk feedback
*Brugerinvolvering
*Design og logik workshops
*Fuldt interaktivt prototype design pre-udbud

Risikofri Agil udvikling

Visionen er, at design skal være agilt og softwareudvikling skal være Waterfall. Ved at behandle den agile designfase som sit eget særskilte projekt, sikrer vi os at den kreative agile proces foregår i den mindre omkostningstunge fase og ikke i den mere omkostningstunge programmerings- & udviklingsfase.

Tag styring på jeres udvikling med et fuldt interaktivt prototype design til jeres pre-udbud.
Vi er sat i verden med det formål at hjælpe den offentlige sektor med at undgå tab af ressourcer i forbindelse med software-løsnings udbud.

Vi sikrer at offentlige institutioner kan

Dit design dit ejerskab

I Modsætning til det endelige software som offentlige institutioner ikke må ejer. Er en prototype den offentlige institutions ejendom og kan bruges til mange ting.
Lad det være slut med store softwareløsninger, der ikke er grundigt testet og bygget i samarbejde med alle interessenter. Med en fuld godkendelse af funktionalitet og interface er I klædt godt på inden I sender udviklingen af løsningen i udbud.

Hvad er fordelene?
Hvordan fungerer det?

"Som UX/UI designer hos SolutionView giver arbejdet med Prototype design i den offentlige sektor mig en unik mulighed for at kombinere min passion for design med min interesse for samfundets udfordringer. Jeg føler, at jeg bidrager til en ny og effektiv måde at tænke produktudvikling på."

Tina Nielsen
UX/UI Designer

Udvalgte kundecases

Bliv kontaktet

- og lad os tage en snak om dine ideer...
SolutionView er din eksterne design og udviklingsafdeling.
Med danske specialister i agil system- og interaktiv prototypeudvikling.

Contact Form Demo